TAROT

Tarot karte

Smatram da je naš život zapisan u tarot kartama. Za one koji ne znaju mnogo o tarotu, stavljam pojašnjenje što su tarot karte i kako se koriste.

Gledanje u karte je jedna od najstarijih metoda proricanja sudbine.

Špil tarot karata sastoji se od 78 karata koje se u raznim krajevima Europe koriste od sredine 15. stoljeća za igru i predviđanje sudbine. Špil se sastoji od pedeset i šest igraćih karata (Mala Arkana), kakve se koriste za igranje širom Europe i od posebnih dvadeset i dva komada (Velika Arkana).

Važno je da se karte ne „zloupotrebljavaju“, da ih ne koristimo često za ista pitanja jer u konačnici može doći do nejasnih odgovora. Tarot predviđanja koristim ne samo za odgovaranje na vaša pitanja o budućnosti, već i kako biste mogli bolje razumjeti događaje iz prošlosti ili se nositi sa trenutnom situacijom u kojoj se nalazite.

Tarotom odgovaram na pitanja iz ljubavne, financijske i poslovne sfere ili na pitanja iz bilo kojeg drugog životnog polja s kojim ste nezadovoljni. Ova cijenjena metoda proricanja ima široki spektar primjene u svakodnevnom životu. Možete putem nje poraditi na vašoj duhovnosti i razvijanju vlastite svijesti i unutarnjeg mira. Kao tarot majstor često sam pomogla pronaći smjernice za ljude koji su izgubili vlastiti put, bilo u karijeri ili odnosu sa drugima, savjetovala sam ih kako razumjeti postupke iz prošlosti te pronaći unutarnji balans, kako da pronađu inspiraciju i snagu da krenu dalje.

Kao vidovnjakinja, tarot koristim kao pomoćno sredstvo kojim otvaram vrata sudbine u potrazi za istinom i odgovorima. Izuzetno mi je pomogao da saznam i sama više o sebi, te na taj način ojačao moju moć vidovitosti. Moj dar i vještina tarota međusobno su zavisni te su me učinili boljim tarot majstorom i vidovnjakinjom.