VIDOVNJAKINJA

Vidovnjakinja Belita

Kako od malih nogu imam ukorijenjene posebne sposobnosti predviđanja budućnosti, tako sam već vrlo rano osjetila svoj poziv. Još kao malo dijete smatrali su me drukčijom i neobičnom što me znalo uplašiti, no moj otac i obitelj bili su mi najveća podrška na putu da okrenem život prema pomaganju drugima.

Kako sam i sama krenula nepoznatim putem, tako vjerujem da je u svima nama a i na našem sudbinskom planu skrivena istina koju tražimo.

Vidovitost je vjerovanje u sposobnost nadosjetilnog opažanja i pronicanja u prošlost ili budućnost. Ta, navodno paranormalna sposobnost, omogućuje viđenje osoba i događaja koji su prostorno i vremenski udaljeni.

Vidovnjakinja sam bez predrasuda, ne osuđujem vaše postupke niti misli, no od mene nije moguće sakriti istinu. Budite bez srama, otvorenog uma i srca jer ono što vidim vam zaista može pomoći.

Radim već godinama sa ljudima sa područja cijele bivše Jugoslavije, jer u duši sam nomad kojeg nevidljiva sila šalje da traži ljude kojima je moja pomoć najpotrebnija. Ako osjećate poziv u sebi da me nazovete znajte da ste na putu vašeg iscjeljenja. Izuzetno sam suosjećajna osoba, ne mogu to sakriti ni kada susretnem osobe koje su licemjerne i zle. Jednostavno sam takva da volim sve ljude.


Vidovnjakinja sam koja gleda svojim umom, a srce i intuicija mi govore kako da vam prenesem poruku da pomognete sami sebi.


Osjećam, vidim i tumačim znakove sudbine!